دسته بندی : اخبار فرش16/12/05

رییس مرکز ملى فرش ایران از بدعهدى ها، تنگ نظرى ها و کج سلیقگى ها گفت / به گزارش طره، تشکیل کارگروه توسعه صادرات فرش اصفهان و آیین گشایش نوزدهمین نمایشگاه فرش دستباف استان اصفهان فرصتى براى رییس مرکز ملى فرش ایران پدید آورد تا به انتقاد از ناهمراهى ها با هنر- صنعت فرش بپردازد.

نشریه فرش دستباف ایران طره | TORREH.net | رییس مرکز ملى فرش ایران از بدعهدى ها، تنگ نظرى ها و کج سلیقگى ها گفت


به گزارش طره، تشکیل کارگروه توسعه صادرات فرش اصفهان و آیین گشایش نوزدهمین نمایشگاه فرش دستباف استان اصفهان فرصتى براى رییس مرکز ملى فرش ایران پدید آورد تا به انتقاد از ناهمراهى ها با هنر- صنعت فرش بپردازد.
حمید کارگر در بخشى از سخنان خود در تشریح وضعیت بیمه قالیبافان گفت: شاهد تنگ نظری و بدسلیقگى در اجرای قانون بیمه قالیبافان هستیم.
وى ادامه داد: بیمه قالیبافان خواسته به حق، واقعی و حداقلی قالیبافان کشور است، اما اکنون در اجرای این قانون شاهد کاستی‌ها و تنگ نظری‌هایی هستیم که در کنار کمبود اعتبار و منابع مالى آزاردهنده شده است.
کارگر در کارگروه توسعه صادرات فرش اصفهان که در محل استاندارى این استان و با حضور استاندار، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیران ادارات دولتى مرتبط با موضوع فرش و برخى از فعالان فرش تشکیل شده بود اظهار کرد: اعتبار لازم براى اجراى این قانون به صورت سالانه مصوب مى شود که متاسفانه در سالهاى اخیر با افزایش شمار بیمه شدگان این اعتبار پاسخگوى این تعداد نیست و امیدواریم با توجه به ارایه بودجه ٩۶ به مجلس شوراى اسلامى، نمایندگان در خانه ملت افزایش لازم را در این اعتبار اعمال کنند.
وى افزود: جدا از بحث اعتبار شاهد ناهمراهى ها، سختگیرى ها و سلیقه اى عمل کردن هاى متعددى از سوى تامین اجتماعى در استانهاى مختلف از جمله اصفهان هستیم که فشار زیادى را بر این قشر آسیب پذیر وارد مى کند.
رعایت نکردن دستورالعملى که براى پایش قالیبافان بیمه شده تدوین شده است، بازرسى هاى مستقل و سرزده ماموران تامین اجتماعى، جایگزین نکردن قالیبافان واقعى به جاى محذوفان و ناهمراهى با مرکز ملى فرش و تشکل هاى فرش بخشى از گلایه هاى کارگر از سازمان تامین اجتماعى بود.
کارگر ادامه داد: در این قانون ٢٠ درصد سهم کارفرما را خود دولت متقبل شده است که در مجموع عدد بزرگى را به دولت تحمیل مى کند اما قالیباف در این میانه گناهى ندارد و باید پاسخ مناسبى به این مطالبه و خواسته واقعى داد و اگر پاسخ مالى و اعتبارى نمى دهیم حداقل با بدسلیقگى ها و تنگ نظرى ها کار را بر بیمه شدگان سخت تر نکنیم.
رییس مرکز ملى فرش ایران همچنین درباره صندوق کارآفرینی امید و عدم اجرای تعهدات آن در راه اندازى و ارایه تسهیلات خرید فرش تصریح کرد: این صندوق قرار بود همکاری‌های لازم را در ارایه کارت‌های اعتباری خرید فرش انجام دهد، اما شاهد عدم همگرایی و بدعهدی صندوق کارآفرینی امید در این زمینه شدیم و تا امروز کارت‌های اعتباری خرید فرش عملیاتی نشده است.
حمید کارگر اعلام کرد: نزدیک به یک سال از امضاى تفاهم نامه بین صندوق کارآفرینى امید و مرکز ملى فرش ایران مى گذرد اما همچنان عملیاتى نشده است که معنایى جز بدقولى و بدعهدى این صندوق ندارد.
وى با اشاره به تلاش هاى انجام شده براى افزایش اعتبار این طرح از سوى بانک مرکزى گفت: با وجود اعلام چندباره فهرست فروشگاه هاى فرش در استانهاى مختلف که در آن صندوق افتتاح حساب داشته اند هنوز پاسخ روشنى از صندوق دریافت نکرده ایم.
کارگر ادامه داد: یک بار از آماده نبودن زیرساختها سخن مى گویند و بار دیگر از کمبود منابع مالى صندوق خبر مى شنویم و نوبتى دیگر از مشکل فنى در نصب دستگاه هاى پوز بانکى براى استقرار در فروشگاه ها خبر مى آید.
وى اظهار امیدوارى کرد با توجه به نیاز بازار داخلى فرش دستباف به ایجاد رونق و مطالبه ایجاد شده در سطح جامعه، صندوق کارآفرینى امید پاسخى مناسب به این مطالبه ارایه دهد و طرح مذکور اجرایى شود.
گفتنى است نمایشگاه فرش دستباف اصفهان تا ١٩ آذرماه پذیراى بازدیدکنندگان و علاقه مندان است.


photo_2016-12-05_11-07-29

photo_2016-12-05_11-22-50 photo_2016-12-05_11-22-57 photo_2016-12-05_11-23-00 photo_2016-12-05_11-23-04


نشریه فرش دستباف ایران طره | TORREH.net | پایان پیام

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code