دسته بندی : مقالات علمی17/04/25

شهر مونیخ از اول تا چهاردهم ماه می سال ۱۹۱۰ دروازه‌هایش را به سوی یک رویداد هنری بی‌‌سابقه باز کرد. بیش از ۳۶۰۰ اثر هنری از حدود ۲۵۰ مجموعه بین‌المللی، موزه و موسسات برجسته جمع‌آوری شد ‌که در ۸۰ سالن نمایشگاه نصب شد. در این نمایشگاه فرش‌های ایرانی در کنار فرش‌های ارمنی، ترکی، هندی و... همراه با آثار نگارگری، نساجی، شیشه و سفال به نمایش گذاشته شدند.

نشریه فرش دستباف ایران طره | TORREH.net | نمایشگاه شاهکارهای هنر محمدی مونیخ در سال ۱۹۱۰۲


شهر مونیخ از اول تا چهاردهم ماه می سال ۱۹۱۰ دروازه‌هایش را به سوی یک رویداد هنری بی‌‌سابقه باز کرد. بیش از ۳۶۰۰ اثر هنری از حدود ۲۵۰ مجموعه بین‌المللی، موزه و موسسات برجسته جمع‌آوری شد ‌که در ۸۰ سالن نمایشگاه نصب شد. ولیعهد شهر باوریا ۳، آخرین وارث تاج و تخت باوریا، اهل سفر و هنر بود. او مجموعه‌ای از فرش‌های صفوی معروف به فرش‌های لهستانی را به رسمیت شناخت که قرن‌ها به فراموشی سپرده شده بودند.
او همراه با لودویگ فون بروکل ۴ سردبیر سالنامه هنرهای زیبای مونیخ ۵ ایده نمایشگاه هنر شرقی را بنا گذاشت و در راس این نمایشگاه فرش بود. این نمایشگاه افزون‌بر سالن رستوران و کنسرت بخش تجاری نیز داشت که در آن فرش و سایر آثار هنری فروخته می‌شود. به گزارش طره در این نمایشگاه کارگاه‌های آموزشی مختلف از جمله بافت قالی برگزار شد. فرش‌های ایرانی در کنار فرش‌های ارمنی، ترکی، هندی و… همراه با آثار نگارگری، نساجی، شیشه و سفال به نمایش گذاشته شدند. مجموعه آثار این نمایشگاه در سه کتاب منتشر شده است.
نمایشگاه شاهکارهای هنر محمدی مونیخ در سال ۱۹۱۰ میلادی همزمان با دوران احمد شاه قاجار است. با توجه به پژوهش‌های طره شرکت ایران در این نمایشگاه در ادامه نمایشگاه جهانی لندن در سال ۱۸۵۱، نمایشگاه وین در سال ۱۸۷۳، نمایشگاه پاریس در سال ۱۸۷۸ و ۱۸۸۹ است. همچنین فرش یکی از کالاهای همیشگی در غرفه‌های ایرانی بوده است.



۱. جمله‌ای که هنری ماتیس بعد از دیدن نمایشگاه مونیخ در سال ۱۹۱۰ گفته بود.

۲. Exhibition of Masterpieces of Muhammadan Art, Munich, 1910
۳. Rupprecht
۴. Ludwig von Bürkel
۵. Münchner Jahrbuch der Bildenden Kunst


نشریه فرش دستباف ایران طره | TORREH.net | پایان پیام

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code